Darmowe szkolenie dla student├│w PWr

Politechnika Wroc┼éawska wraz z Fundacj─ů Rozwoju PWr zaprasza na szkolenie: Pozyskiwanie ┼Ťrodków spoza uczelni na dzia┼éalno┼Ť─ç Kó┼é Naukowych i Organizacji Studenckich

Studenci Politechniki Wroc┼éawskiej zaanga┼╝owani w dzia┼éalno┼Ť─ç kó┼é naukowych, organizacji studenckich i organizacji pozarz─ůdowych mog─ů aplikowa─ç o darmowy udzia┼é w szkoleniu w jednej z dwóch grup:

• Grupa weekendowa: 26.05– 28.05.2017 w godz. 10 – 18
  • Grupa tygodniowa: 23.05 w godz. 16-21, 25.05 w godz. 16-20, 26.05 w godz. 10-18, 30.05.2017 w godz. 16-20
  • Grupa niedzielna: 21, 28.05 i 4.06 w godz. 10 - 18
Zostan─ů uruchomione 2 z 3 proponoanych grup, polacamy zaznaczy─ç w zg┼éoszeniu wszytkie pasuj─ůce terminy.

Aplikacje zawieraj─ůce informacje o dotychczasowej dzia┼éalno┼Ťci spo┼éecznej oraz o planach na przysz┼éo┼Ť─ç w których aplikuj─ůcy skorzysta z wiedzy jak─ů dostanie na szkoleniu nale┼╝y przes┼éa─ç na adres szkolenia@frpwr.org lub z┼éo┼╝y─ç w siedzibie Fundacji (D-20 pok. 808) do 24.04.2017. Osoby, bior─ůce udzia┼é w szkoleniu dostan─ů informacj─Ö do 05.05.2017.

Szczegó┼éowy opisz szkolenia znajduje si─Ö w zak┼éadce szkolenia.

Aplikacje będzie rozpatrywać komisja złożona z Prorektora ds. Studenckich, Dyrektora Działu Studenckiego i Prezesa Fundacji Rozwoju PWr.

Osoby zg┼éaszaj─ůce si─Ö do wzi─Öcia udzia┼éu w szkoleniu je┼╝eli ich aplikacja zostanie rozpatrzona pozytywnie i nie pojawi─Ö si─Ö na szkoleniu zobowi─ůzane b─Öd─ů do wp┼éacenia po┼éowy ceny szkolenia (700 z┼é) na rzecz Fundacji Rozwoju Politechniki Wroc┼éawskiej.