Patronat Fundacji: JellyPizzaHack

Fundacja Rozwoju Politechniki Wrocławskiej objeła patronatem ninijsze wydarzenie:

#uMnieDziaÅ‚a - To nie tylko zdanie, które sÅ‚yszaÅ‚a prawdopodobnie wiÄ™kszość programistów z ust „kolegów po fachu”, ale także jedno z haseÅ‚ przewodnich JellyPizzaHack – imprezy organizowanej przez KoÅ‚o Naukowe Systemów Informatycznych i Sieci Komputerowych z WydziaÅ‚u Elektroniki. Jak nietrudno siÄ™ domyÅ›lić, wydarzenie to jest powiÄ…zane z programowaniem – konkretniej z dwudziestoma czterema godzinami programowania od 16. do 17. grudnia w Strefie Kultury Studenckiej na Politechnice WrocÅ‚awskiej.

Czteroosobowe ekipy studentów, które zgÅ‚oszÄ… siÄ™ do udziaÅ‚u w hackatonie, bÄ™dÄ… miaÅ‚y za zadanie napisać program symulacyjny i zaprezentować go przed jury oraz innymi uczestnikami. Z racji tego, że temat ujÄ™ty jest bardzo ogólnie, to nie tylko okazja do wykazania siÄ™ umiejÄ™tnoÅ›ciami programistycznymi, ale też kreatywnoÅ›ciÄ… i pomysÅ‚owoÅ›ciÄ…. CaÅ‚ość oczywiÅ›cie utrzymana bÄ™dzie w klimacie typowym dla informatyków – nie może zabraknąć tytuÅ‚owej pizzy, żelek oraz energetyków.

ZakÅ‚adamy, że niejednemu na samÄ… myÅ›l pociekÅ‚a Å›linka i zaÅ›wieciÅ‚y siÄ™ oczy – co może być lepszego niż programowanie i jedzenie na raz? JeÅ›li wiÄ™c chcecie powiÄ™kszyć granicÄ™ swojej piwnicy, zapisy na JellyPizzaHack ruszajÄ… już 25. listopada. WiÄ™cej możecie dowiedzieć siÄ™ na stronie internetowej oraz wydarzeniu na facebooku