Patronat Fundacji: JellyPizzaHack

Fundacja Rozwoju Politechniki Wrocławskiej objeła patronatem ninijsze wydarzenie:

#uMnieDziała - To nie tylko zdanie, które słyszała prawdopodobnie większość programistów z ust „kolegów po fachu”, ale także jedno z haseł przewodnich JellyPizzaHack – imprezy organizowanej przez Koło Naukowe Systemów Informatycznych i Sieci Komputerowych z Wydziału Elektroniki. Jak nietrudno się domyślić, wydarzenie to jest powiązane z programowaniem – konkretniej z dwudziestoma czterema godzinami programowania od 16. do 17. grudnia w Strefie Kultury Studenckiej na Politechnice Wrocławskiej.

Czteroosobowe ekipy studentów, które zgłoszą się do udziału w hackatonie, będą miały za zadanie napisać program symulacyjny i zaprezentować go przed jury oraz innymi uczestnikami. Z racji tego, że temat ujęty jest bardzo ogólnie, to nie tylko okazja do wykazania się umiejętnościami programistycznymi, ale też kreatywnością i pomysłowością. Całość oczywiście utrzymana będzie w klimacie typowym dla informatyków – nie może zabraknąć tytułowej pizzy, żelek oraz energetyków.

Zakładamy, że niejednemu na samą myśl pociekła ślinka i zaświeciły się oczy – co może być lepszego niż programowanie i jedzenie na raz? Jeśli więc chcecie powiększyć granicę swojej piwnicy, zapisy na JellyPizzaHack ruszają już 25. listopada. Więcej możecie dowiedzieć się na stronie internetowej oraz wydarzeniu na facebooku